Bjäre Golfklubb

Välkommen till Bjäre Golfklubb

Bjäre Golfklubb finner man 149 meter över havet. Här finns ett mysigt nyrenoverat hotell och en välrenommerad restaurang. Klubben erbjuder bra träningsområden och range för att bättra på spelet.

HÄR FÅR DU EN blandning mellan en park- och hedbana. Dessutom ligger Bjäre en bra bit upp från havet och vissa platser bjuder på en helt otrolig utsikt mot Skälderviken. Bjäre har precis nyligen helt nyrenoverat sina hotellrum och en lodgedel med mysiga rum där ett helt sällskap kan bo tillsammans. Perfekt för sällskap på 6 -10 personer.

Bjäre Golfbana

Utmanande och rolig. Vinden är av betydelse, den ena dagen är inte den andra lik på Bjärehalvön och många golfare får en rolig och utmanande stund. Det är ingen klassisk bana på något sätt även om stilen går lite mot det engelska. Här får du spela på en väldigt varierad golfbana. Vyn från vissa sträckor är helt otrolig och det är lite speciellt med en bana på hög höjd. På Bjäre vässar man kvalitén på banan hela tiden och den anpassas också för att passa alla typer av golfare. Det arbetas mycket med detaljer och det ser aldrig ovårdat ut.

Video

 

Sänd förfrågan

Direkt till Bjäre GK.

12 + 1 =